Mega Top 30 (AVROTROS)

Dua Lipa bij de beste vijf in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa bij de beste vijf in Mega Top 50
Dua Lipa komt deze week de top 5 van de Mega Top 50 binnen. ‘Be The One’ staat deze week net achter het podium.
Ze was even verdwenen vorige week (‘Be The One’ zakte van 8 naar 14), maar deze week keert Dua Lipa keihard terug in de top 10 van de Mega Top 50. ‘Be The One’ maakt namelijk een megasprong naar de vierde positie. Het catchy popliedje staat daardoor voor de tweede week bij de beste tien songs van Nederland.

Kosovo - Londen

Dua Lipa werd een kleine twintig jaar geleden geboren in Londen, maar dat doet haar naam niet vermoeden. Haar ouders zijn namelijk Kosovaarse Albanezen, die in de jaren negentig Kosovo verruilden voor de Engelse hoofdstad. Op haar dertiende moest ze samen met haar ouders terug naar Kosovo, maar nog geen twee jaar later woonde ze alweer in Groot-Brittannië. En da’s maar goed ook, want met ‘Be The One’ verovert ze nu de Mega Top 50 en de rest van de wereld.

Dua doet Alicia

Zo’n negen jaar geleden, op 11-jarige leeftijd, zong Dua Lipa al een aardig deuntje. Hieronder komt ‘No One’ van Alicia Keys uit haar prachtige strotje.

Me when I was 11 years old performing "No One" by Alicia Keys hahaha!!!

Geplaatst door Dua Lipa op dinsdag 15 maart 2016

‘Be The One’

Anno 2016 heeft bovenstaand tienermeisje dus haar eerste Mega Top 50-hit te pakken. ‘Be The One’ was eerder ook al 3FM Megahit. Hieronder check je de videoclip van het nummer nog eens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie