Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Derde re-entry voor Avicii in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Derde re-entry voor Avicii in Mega Top 50

Naast 'Wake Me Up!' en 'Levels' komt er deze week nog een hit van Avicii binnen in de Mega Top 50. 'Without You' viel in maart buiten de beste vijftig, maar keert een kleine twee maanden later weer terug in de lijst.

Derde re-entry

Dat Avicii deze week met drie tracks in de Mega Top 50 genoteerd staat is helaas geen prestatie, maar een triest feit. De zelfdoding van producer Tim Bergling bracht vorige week zoveel teweeg dat verschillende Avicii-tracks weer erg populair werden. Bij 'Wake Me Up!' en 'Levels', die vorige week opnieuw de Mega Top 50 binnenkwamen, voegt zich deze week ook 'Without You'.

>> Lees ook: Avicii knalt met twee re-entry's de Mega Top 50 binnen

'Without You'

Die track, samen met Sandro Cavazzo, kwam vorig jaar augustus voor het eerst de lijst binnen, bereikte een negende plaats en stond dit jaar zelfs nog tot begin maart genoteerd. Helaas is de titel inmiddels de harde waarheid geworden. Acht weken nadat de track verdween en twee weken nadat Avicii zelf verdween, keert 'Without You' weer terug in de Mega Top 50, zodat de muziek van de Zweedse producer in ieder geval voortleeft

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie