Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 28

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 28

Vier nieuwkomers in de Mega Top 50 van deze week. We stellen ze als vanouds weer aan je voor.

#36: SAM FELDT & LUCAS & STEVE & WULF - SUMMER ON YOU

Daar hebben we Sammy Renders uit Boxtel weer! Vorig jaar was het voor het eerst raak en deze week geeft hij daar een fraai vervolg aan. Onder het alias Sam Feldt scoorde de dj zijn debuuthit met een remix van Show Me Love van Robin S. De opvolger heet Summer On You en daarbij krijgt het hulp van het producersduo Lucas & Steve, ook uit Nederland. De stem die je hoort is van de eveneens Nederlandse zanger Wulf.

#38: TWENTY ONE PILOTS - HEATHENS

Een opmerkelijke prestatie van Twenty One Pilots deze week. Hier lees je daar meer over. Justin Bieber - wie anders - was de laatste die dat presteerde. Zelfs Michael Jackson kreeg dat exact zeven jaar geleden niet voor elkaar toen vlak na zijn dood de lijst overstroomd werd met oude hits. Heathens is een nummer voor de film Suicide Squad. Op de soundtrack staan ook hagelnieuwe tracks van onder meer Skrillex, Eminem, Panic! At The Disco én van de heren die deze week op 45 binnenkomen!

#45: LIL WAYNE & WIZ KHALIFA & IMAGINE DRAGONS & LOGIC & TY DOLLA $IGN & X AMBASSADORS - SUCKER FOR PAIN

Dat zal een gezellig feestje geweest zijn in de studio! Lil Wayne wilde een nummer opnemen voor de soundtrack van de film Suicide Squad. Dat ging prima, totdat vriend en collega Logic langs kwam om een praatje te maken. En ach, waarom een nummer in je eentje opnemen als je dat ook met z’n tweeën kunt doen? Nou wil het toeval dat Logic zijn kameraad Ty Dolla $ign had meegenomen en die wilde ook wel een woordje mee rappen. Het werd helemaal een dolle boel toen ook de vier heren van Imagine Dragons kwamen binnenvallen. Toen daarna nóg een kwartet, X Ambassadors, aanklopte kon de studiodeur amper meer dicht. Je hoort ze allemaal op Sucker For Pain.

#49: ONEREPUBLIC - WHEREVER I GO

Het vierde album van OneRepublic komt eraan en de voorloper daarvan is de track Wherever I Go. Het is inmiddels al de achtste hit van zanger Ryan Tedder en z’n mannen. Met Apologize (samen met Timbaland, 2 in 2007) en Counting Stars (3 in 2014) kwam de groep nog het verste. Wherever I Go dreigt wereldwijd al weer een flinke hit te gaan worden, met een voorlopige zesde plaats in nota bene Letland als hoogste positie in de internationale lijsten.
Ster advertentie
Ster advertentie