Mega Top 30 (AVROTROS)

Twee Mega-entry’s voor Lil’ Kleine & Ronnie Flex

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee Mega-entry’s voor Lil’ Kleine & Ronnie Flex

Niet één, maar twee tracks van Lil’ Kleine & Ronnie Flex komen deze week de Mega Top 50 binnen. Beide entry’s zijn afkomstig van Lil’ Kleine’s nieuwe album WOP.

‘Drank & Drugs’ deed afgelopen zomer enorm veel stof opwaaien in Nederland en ver daarbuiten. En dat lukt Lil’ Kleine & Ronnie Flex nu wederom. Met ‘1, 2, 3’ heeft het duo weer een nummer over drugs gemaakt. We pakken de lyrics er meteen maar even bij. ‘Ik heb 1, 2, 3, 4 pillen gebruikt en ik heb 1, 2, 3, 4 bitches in huis. En m’n pupillen, ja die liggen eruit, want ik heb 1, 2, 3, 4 pillen gebruikt’. Om het positief af te sluiten: van ‘alle tieners zeggen ja tegen MDMA’ gaat Kleine nu naar ‘alle tieners zeggen nee tegen drugs met een c’.

‘Niet Omdat Het Moet’

Naast ‘1, 2, 3’ komt het tweetal met nóg een track binnen in de Mega Top 50. En dat is zelfs de hoogste binnenkomer deze week. ‘Niet Omdat Het Moet’ is de officiële eerste single van WOP, het nieuwe album van Lil’ Kleine en is deze week nieuw op 23. WOP is overigens het debuutalbum van Lil’ Kleine zelf. Al is Ronnie Flex wel op zeven van de elf tracks te horen...

Vierde samenwerking

‘Niet Omdat Het Moet’ en ‘1, 2, 3’ werden afgelopen week massaal gedownload en gestreamd. Dat levert Lil’ Kleine & Ronnie Flex hun derde en vierde hit in de Mega Top 50 op waarop ze samenwerken. Naast deze twee nieuwkomers en ‘Drank & Drugs’, rapten ze ook mee op ‘Investeren In De Liefde’ van SLB.
In totaal komt Lil’ Kleine nu op vijf noteringen in de Mega Top 50. Voor Ronnie Flex zijn ‘1, 2, 3’ en ‘Niet Omdat Het Moet’ al weer zijn negende en tiende hit.

Video's

Afgelopen week waren Lil' Kleine & Ronnie Flex te gast in de ochtendshow van Giel op 3FM. Check hier hun live-versie van '1, 2, 3' en check hieronder de videoclip van 'Niet Omdat Het Moet'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie