Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 32

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 32
Zes gloedjenieuwe hits verwelkomen we deze week in de Mega Top 50. Hieronder stellen we ze allemaal aan je voor.

#23: SEVN ALIAS & JASON FUTURISTIC & BKO & JAIRZINHO - 'GASS'

Onder de hoede van B-Brave scoorde Sevn Alias in mei al zijn eerste Mega Top 50-hit met 'One Night Stand'. Die track staat deze week nog altijd op 37 genoteerd. Stukken hoger komt 'Gass' binnen, dat Sevn brengt samen met rappers Jason Futuristic, BKO en Jairzinho.

#28: DOTAN - 'SHADOW WIND'

En daar was opeens een gloednieuwe track van Dotan! 'Shadow Wind' is het themanummer van de Olympische-Spelen-uitzendingen van de NOS. Als in het tv-programma Studio Olympic Park een memorabel sportmoment voorbij komt, dan komt Dotan ook langs. En dat belooft nog wat voor 'Shadow Wind'. Vier jaar geleden viel 'Sky On Fire' van Handsome Poets die eer te beurt en die track stond vervolgens gewoon twee weken op 1 in de Mega Top 50.

#32: DJ SNAKE & JUSTIN BIEBER - 'LET ME LOVE YOU'

Twee artiesten die ieder afzonderlijk een nummer 1-hit scoorden met Major Lazer, slaan op 'Let Me Love You' de handen ineen. Justin Bieber staat deze week nog altijd op 1 samen met Major Lazer met 'Cold Water'. DJ Snake was te horen op de eerste charttopper van Major Lazer, “Lean On”. Zonder de majoor scoren ze met z’n tweeën deze week een nieuwe hit.

#41: LIL KLEINE - 'VAKANTIE'

Vorig jaar pakte Lil’ Kleine z’n eerste nummer 1-hit met 'Drank & Drugs', samen met Ronnie Flex. Dit jaar volgden nog top 10-hits met 'Niet Omdat Het Moet' en '1, 2, 3'. Ook die bracht het kleintje samen met Flex. Op 'Vakantie' doet onze kleine man het echter in z’n eentje. Zou dit nou dé vakantie-hit van 2016 gaan worden?

#45: THE CHAINSMOKERS & HALSEY - 'CLOSER'

Op 1 op de Filippijnen, op 2 in Australië en op 3 in Nieuw-Zeeland; The Chainsmokers hebben in ieder geval in het verre oosten al hun eerste nummer 1-hit te pakken. Andrew Taggart en Alex Pall krijgen op 'Closer' hulp van zangeres Halsey. Zij scoorde vorig jaar al een aardige hit met 'New Americana' (33e plaats).

#49: CHARLIE PUTH & SELENA GOMEZ - 'WE DON'T TALK ANYMORE'

Charlie Puth heeft z’n duetpartners blijkbaar voor het uitzoeken. Na Meghan Trainor (op 'Marvin Gaye') was het deze keer de beurt aan Selena Gomez. 'We Don’t Talk Anymore' debuteert bescheiden op plaats 49. Voor beiden is het overigens hun vierde Mega-notering.
Ster advertentie
Ster advertentie