Naar homepage
Mega Top 30 (AVROTROS)

Bizzey Stroomt de Mega Top 50 Binnen Met Nog Een Hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Bizzey Stroomt de Mega Top 50 Binnen Met Nog Een Hit

Bizzey is good bizzey! Leo Roelandschap, zoals ‘ie eigenlijk heet, staat deze week zowel bovenaan als onderaan in de top 10 van de Mega Top 10.

HIJ BEWAAKT DE LIJST

‘Hij Is Van Mij’, samen met Maan en Kris Kross Amsterdam, stijgt door naar de toppositie en Bizzeys nieuwe hit ‘Drup’ debuteert maar liefst op 10 deze week. En dat betekent dat we voor de tweede achtereenvolgende week een nieuwkomer in de top 10 mogen begroeten, want vorige week was ‘Giant’ van Calvin Harris & Rag’n’Bone Man al nieuw op 7.

DRUP

‘Drup’ (“Alle vrouwen op mij ik laat het regenen – Drup drup drup drup drup ik laat het regenen”) is tekstueel een soort tegenhanger van ‘It’s Raining Men’, die disco classic van the Weather Girls. Bizzey werkt op ‘Drup’ samen met Kraantje Pappie (die we voor de gelegenheid dus maar Kraantje Lek noemen), Jonna Fraser en Ramiks. Bizzey, Kraantje en Jonna werkten eind vorig jaar ook al samen op ‘Ik Heb Je Nodig’, waarmee ze tot plaats 37 kwamen. Ramiks en Bizzey staan deze week ook nog altijd gezamenlijk genoteerd met ‘Culo’, een track die op de elfde plek terechtkwam. Het is dus één gezellige familie, zeg maar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de Mega Top 50!

>> Instagram
>> Facebook
>> Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie