Naar homepage
Mega Top 30 (AVROTROS)

Even een moment voor deze 90’s remake van kris Kross Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Even een moment voor deze 90’s remake van kris Kross Amsterdam

Deze week weer hele fijne nieuwe muziek in de Mega Top 50! Niemand minder dan Kris Kross Amsterdam komt binnen op plek 36 met ‘Moment’.

Gouden Combinatie

Op ‘Hij Is Van Mij’ bleken Kris Kross Amsterdam en Tabitha een gouden combinatie. Begin van dit jaar bracht het hen, samen met Maan en Bizzey, zes weken op nummer 1. Maar hoe volg je zo’n grote hit succesvol op? Het antwoord is deze track! Naast Tabitha is dit keer Kraantje Pappie van de partij. Hun nieuwe hit heet ‘Moment’, die in 1996 al een hit als ‘Een Moment Zonder Jou’. Zangeres Nasty wist er toen een zesde plek in de Mega Top 50 mee te bereiken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er kan er maar één de winnaar zijn

Met de eerste plaats voor 'Hij Is Van Mij' hebben de broers Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam trouwens de grootste hit van hun oom Henny en zichzelf overtroffen. Henny Huisman kwam in 1986 tot een zesde plaats met 'Later Als Je Groot Bent'. De neefjes van Henny kwamen tot nu toe tot plaats 7 met hun debuuthit 'Sex' in 2016, maar wisten met de charttopper voor 'Hij Is Van Mij' dus iedereen te overtreffen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie