Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Ronnie Flex 'omarmt' BLØF en knalt Mega Top 50 binnen

  1. Nieuwschevron right
  2. Ronnie Flex 'omarmt' BLØF en knalt Mega Top 50 binnen

Ronnie Flex en BLØF hebben de handen ineen geslagen. De hiphopper is zo'n groot fan van 'Omarm' van de Zeeuwse band, dat hij besloot om er een eigen versie van te maken. Met BLØF natuurlijk. Samen komen ze binnen op 22 in de Mega Top 50.

Vijftien jaar later...

'Omarm', zo heette het oorspronkelijk toen de Zeeuwse groep BLØF vijftien jaar geleden alweer een hit had met dit nummer. In het voorjaar van 2003 leverde hen dat een zesde plek op in de Mega Top 50. Of Neerlands hipste hopper Ronnie Flex die plek kan gaan verbeteren, da’s nog maar de vraag, maar de binnenkomst op 22 is in ieder geval niet onaardig.

>> Lees ook: Ronnie Flex en BLØF brengen 'Omarm Me' eindelijk uit

Twee charttoppers in 2018

Ron scoort er al weer zijn zesde hit van 2018 mee. Beide acts hebben al de eerste plaats gehaald dit jaar, dus echt te klagen over grote hits hebben ze al niet. BLØF stond met 'Zoutelande' van januari tot maart zeven weken lang op 1, werd toen een weekje onderbroken en hield vervolgens opnieuw drie weken de eerste plek vast. Die onderbreking gebeurde juist door Ronnie Flex, die samen met Famke Louise een weekje aan de top stond met 'Fan'. Vandaar wellicht dat ze nu dus maar de handen ineen hebben geslagen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie