Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Normani met 'Love Lies' in spoor van Camila Cabello

  1. Nieuwschevron right
  2. Normani met 'Love Lies' in spoor van Camila Cabello

Vorig jaar was Khalid-jaar in de Mega Top 50! Nog maar negentien jaar was 'ie, Khalid Robinson, maar toch pakte hij al vier hits in één kalenderjaar. Met 'Love Lies' gaat hij gewoon vrolijk verder en komt hij binnen op nummer 30.

Geen hoogvliegers waren het, die hits van Khalid. Zijn grootste hit was 'Silence', samen met Marshmello, dat hem tot een achttiende plaats bracht. Maar misschien brengt 'Love Lies' daar wel verandering in. Vorige maand is hij twintig geworden en voorlopig gaat hij nog even lekker door met hits scoren.

Tweede Fifth Harmony-lid met hit

Dat hits scoren doet Khalid op 'Love Lies' samen met Normani Hamilton, die daarmee haar eerste solo-hit scoort in de Mega Top 50. Als lid van Fifth Harmony scoorde de zangeres twee jaar terug al een nummer 1-hit met 'Work From Home'. Nu die groep voor onbepaalde tijd gestopt is, is Normani het tweede groepslid dat solo scoort na Camila Cabello. Dat belooft dus nog wat, want Camila scoorde in januari van dit jaar al een solo-nummer 1 met 'Havana'. Gaat Normani haar voetspoor volgen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie