Mega Top 30 (AVROTROS)

Lewis Capaldi wil op Tinderdate met de nummer 1

  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi wil op Tinderdate met de nummer 1

Hij is er klaar voor! De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi aast op een match met de hoogste positie van de Mega Top 50.

3FM-dj Olivier belt met de volgens hem meest talentvolle en grappige artiest van dit moment: Lewis Capaldi. Je kunt hem kennen van de track ‘Someone You Loved’, waarmee hij deze week de 34e plek weet te bemachtigen. Olivier is er heilig van overtuigd dat hij naast Groot-Brittannië ook in Nederland een dikke nummer 1-hit gaat scoren. Olivier: “Deze man en zijn stem gaan echt KEI hard door je lichaam en hart.”

Super Like

Nummer 34? Dat kan toch beter! Lewis Capaldi is het daar helemaal mee eens. Hij wil de nummer 1! Lewis Capaldi: “I know you guys love Suzan and Freek but number one is calling my name. If number one was a beautiful lady she would have matched me on Tinder. I just wanna take it on a date and kiss it on the face.” Check dit en meer in het fragment hieronder.

Lewis-Capaldi-festival-experience

Wie deze zomer naar Down The Rabbit Hole gaat kan zomaar Lewis tegen het lijf lopen. Hij speelt namelijk samen met zijn band op dit festival. Heb je zin in muziek, veel alcohol en om af en toe een potje janken? Ga ‘m dan zeker checken. Hier alvast een leuke video om in de Lewis-Capaldi-stemming te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie