Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Historie: terug in hitlijstentijd

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Historie: terug in hitlijstentijd

Wat gebeurde er op 16 augustus in de afgelopen jaren in de Mega Top 50?

2014: 44 (-) Becky G - 'Shower'

Ladadiladadaladadaaaa. In 2014 danste Becky G zo vanuit de douche richting de Mega Top 50. En met succes, want haar debuuthit werd een enorme knaller.

2008: 25 (-) Armin van Buuren & Sharon van Adel - 'In And Out Of Love'

Armin van Buuren heeft al met genoeg mensen samengewerkt. 9 jaar geleden deed de dj het samen met Sharon van Adel, beter bekend als zangeres van Within Temptation. 'In And Out Of Love' steeg in de tweede week door naar 9, maar zakte daarna langzaam richting de uitgang.

2003: 3 (-) Lumidee - 'Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)'

Kennen we Lumidee nog? Uh, oh! De Amerikaanse zangeres kwam exact 14 jaar geleden binnen op plek 3 om vervolgens twee weken op 1 te staan. Daarna hoorden we haar nog een keer op 'Sientelo' van Speedy, maar dat betekende ook meteen het einde voor Lumidee in de Mega Top 50.

1997: 8 (79) The Notorious B.I.G. & Puff Daddy & Mase - 'Mo Money Mo Problems'

Wat een Mega-stijger! Liefst 71 plaatsen ging de track van de destijds pas overleden Notorious B.I.G. omhoog. Dat leverde enkele weken later Puff Daddy zijn tweede nummer 1-hit op.

1986: 12 (23) Europe - 'The Final Countdown'

Een nummer 1-hit in ruim twintig landen over de hele wereld. Ja, 'The Final Countdown' was een enorme hit, precies 21 jaar geleden. De hele maand september en de eerste twee weken van oktober stonden de mannen van Europe ook in de Mega Top 50 bovenaan.
Ster advertentie
Ster advertentie