Mega Top 30 (AVROTROS)

Drake heerst in Mega Top 50 en rest van Europa

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake heerst in Mega Top 50 en rest van Europa

Even geen Justin Bieber die record na record neerzet, maar Drake die de lakens uitdeelt. One Dance heerst in bijna heel Europa.

Ben je Drake al moe? Dan heb je toch nog even pech, want de mondiale overheersing van One Dance wordt met de week groter. Vanaf deze week staat de Canadees ook op 1 in de Verenigde Staten, Australië en Zwitserland. Alsof dat nog niet genoeg is, stond hij eerder al bovenaan de hitlijsten van, let op: België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Zweden, Canada én Nieuw-Zeeland. Doet-ie goed, die Aubrey Drake Graham.

En dat is drie!

De Mega Top 50 blijft natuurlijk niet achter. Met z’n derde week op 1 begint One Dance al een aardige reeks op te bouwen en het einde is voorlopig nog niet in zicht. Wellicht komt Drake aan de vijf weken die Mike Posner eerder dit jaar neerzette met I Took A Pill In Ibiza. Tenzij Douwe Bob het Eurovisie Songfestival wint natuurlijk…

Waar is die video?

Of er al een videoclip is van One Dance, horen we jullie vragen. Nou, nee... En dus moeten we het nog even doen met Spotify. Ook lekker, toch?
Ster advertentie
Ster advertentie