Mega Top 30 (AVROTROS)

Zuid-Afrikaanse zomerhit met Nederlands tintje in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Zuid-Afrikaanse zomerhit met Nederlands tintje in Mega Top 50

Vorige week 3FM Megahit, deze week Mega Top 50-hit! 'Be Yourself' is een heerlijke dansbare zomerhit uit Zuid-Afrika én - jawel - Nederland! GoodLuck werkte samen met de Nederlandse producer Boris Smit(h). Met succes, want hun combo entert de Mega Top 50 op nummer 42.

Zuid-Afrika vs. Nederland

'Be Yourself' is de zomerse combinatie van het Zuid-Afrikaanse trio GoodLuck en de Nederlandse producer Boris Smith. Voor zijn artiestennaam hoefde de Bredanaar niet ver te zoeken, want in het echt heet hij Boris Smit. Toch trad hij tien jaar lang op onder de naam Beauriche, maar twee jaar terug vond hij het welletjes en ging terug naar de oorsprong en plakte aan zijn eigen naam eenvoudigweg een H vast.

Kaapstad

Rond die tijd liep hij ook tegen de groep GoodLuck uit Kaapstad aan. Op hun album The Nature Within produceerde Boris het nummer 'Be Yourself'. Er ging even wat tijd overheen, maar nadat we het op 3FM oppikten dreigt het nu dan toch een mooie zomerhit te gaan worden.

"Everyone has their turn!"

Het drietal van GoodLuck schrijft op Instagram dat iedereen op social media maar een beetje doet alsof het leven geen donkere kanten kent, maar... "Everyone has their turn!" En daarbij: "wees jezelf en voel niet de druk om je continu te bewijzen", zegt Boris Smith op Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie