Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Bijzondere Mega Top 50-prestatie voor Niall Horan

  1. Nieuwschevron right
  2. Bijzondere Mega Top 50-prestatie voor Niall Horan

Niall Horan krijgt deze week een speciale vermelding, omdat hij een bijzondere Mega-prestatie neerzet. Met 'On The Loose' komt hij deze week op de onderste plek binnen in de Mega Top 50. Maar dat is niet voor het eerst!

Hekkensluiter

Zeven weken geleden kwam 'On The Loose' net als deze week binnen op de onderste plaats; toen stond de track slechts één week genoteerd. Maar ook dat was niet voor het eerst! Exact tien weken daarvoor stond 'On The Loose' namelijk ook al eens één week op 50 genoteerd! Ten eerste is het bijzonder dat een track drie keer binnenkomt in korte tijd. Ten tweede is het bijzonder dat er steeds zo’n lange tijd tussen de verschillende noteringen zit. En ten derde is het uniek dat een track drie keer achter elkaar binnenkomt op plaats 50, zonder ooit hoger te komen.

Drie keer in achttien weken

Zeventien hits stonden ooit twee weken op plaats 50 als hoogste notering. Zestien daarvan stonden twee weken achter elkaar op 50 en slechts één track, 'Big Bass Bomb' van Klubbheads uit 2000, deed dat in twee etappes. Maar waar Klubbheads hun twee vijftigste plaatsen verspreidden over vier weken, doet Niall Horan over zijn drie vijftigste plaatsen al achttien weken! Een unieke prestatie dus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie