Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Wulf met titelsong realitysoap in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Wulf met titelsong realitysoap in Mega Top 50

Wulf heeft er weer een Mega Top 50-hit bij. Zijn vierde, om precies te zijn. Na drie hits in het linker rijtje, scoort hij nu een hit met de thema-song van de realitysoap House Of Talent 2018. 'Watch Me Go' komt, weliswaar heel voorzichtig, binnen op 48.

De zoete wraak van Wulf

Zijn wraak is zoet! In 2012 maakte Wulf zijn tv-debuut in The Voice of Holland, maar bij zijn auditie was geen enkel jurylid in hem geïnteresseerd. Inmiddels toont heel Nederland interesse in hem en scoort hij met 'Watch Me Go' alweer zijn vierde hit in de Mega Top 50. De track is de titelsong van de realitysoap House Of Talent, die wordt uitgezonden op SBS6. In die soap zitten acht talentvolle artiesten bij elkaar in één huis, met als doel om zo populair mogelijk te worden.

Drie klappers op een rij

De vorige drie waren lekkere klappers: 'Summer On You' (samen met Sam Feldt) kwam twee jaar terug tot plaats 5, 'Mind Made Up' (zijn eerste eigen single) bereikte vorig najaar de zestiende plek en opvolger 'All Things Under The Sun' stond begin dit jaar op 10. En met 'Watch Me Go' gaat Wulfje ongetwijfeld zijn vierde grote hit scoren; kijk hem even lekker gaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie