Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Belgische dj's veroveren Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Belgische dj's veroveren Mega Top 50

Drie zuiderburen op twee tracks. De Mega Top 50 kleurt langzaam zwart-geel-rood.

#34: Dimitri Vegas & Like Mike & David Guetta & Kiiara - 'Complicated'

Zo, da’s een hele mond vol. Maar liefst vier artiesten tegelijk bevolken de 34e plaats deze week. De twee Belgische broers van Griekse afkomst, Dimitri Vegas & Like Mike, spelen altijd al samen natuurlijk. Dimitri en Michael Thivaios, zo heten ze eigenlijk, werden in 2015 in de jaarlijkse dj-top 100 gekroond tot de populairste dj’s ter wereld.
Op 'Complicated' werken ze samen met hun Franse collega David Guetta, die in 2011 dezelfde eer te beurt viel. Zij zijn de enige twee die de afgelopen tien jaar de hegemonie van de Nederlanders in die dj-top 100 wisten te doorbreken. 'Complicated' wordt gezongen door Kiiara, ofwel Kiara Saulters. Kiiara had tot nu toe een bijzonder onsuccesvolle Mega Top 50-carrière: haar enige hit, 'Gold', kwam vorig jaar niet verder dan één weekje op 49. Dat heeft ze bij deze dus al flink verbeterd.

#40: Lost Frequencies & Netsky - 'Here With You'

Nóg meer Belgische dj’s in de Mega Top 50: op nummer 40 treffen we de nieuwe hit aan van Felix de Laet, ofwel Lost Frequencies. Hij is daarmee aan zijn vierde hit toe, na de top 3-noteringen 'Are You With Me' en 'Reality' in 2015 en het wat minder grote 'Beautiful Life' van vorig jaar.
Op 'Here With You' krijgt de Belg hulp van zijn Nederlandse kameraad Boris Daenen, die opereert onder de naam Netsky. Netsky maakt daarmee bij deze zijn Mega Top 50-debuut!
Ster advertentie
Ster advertentie