Mega Top 30 (AVROTROS)

Kygo met John Newman op jacht naar eerste #1

  1. Nieuwschevron right
  2. Kygo met John Newman op jacht naar eerste #1

Hij scoort op dit moment een dikke vette top 10-hit én komt nieuw binnen in de lijst: niemand minder dan Kygo heeft zijn negende Mega Top 50-hit te pakken.

Het komt niet vaak voor dat we hits uit Noorwegen kunnen verwelkomen in de Mega Top 50, maar deze week hebben we er zelfs twee. Ina Wroldsen komt met 'Breathe' binnen op 32 en drie plaatsen lager entert Kyrre Gørvell-Dahll, ofwel Kygo, de Mega Top 50 met zijn nieuwe hit 'Never Let You Go'. Het is Kyo’s negende notering in Nederland. Zijn vorige hit, 'Stargazing', staat al vijftien weken lang in de lijst en stijgt nog steeds; deze week naar plek 5. De hit daarvoor, 'It Ain’t Me', samen met Selena Gomez, werd vorig jaar april zijn grootste hit, met een tweede plaats.

Op 'Never Let You Go' mag John Newman meezingen. Die heeft z’n sporen al aardig verdiend in de dancewereld, met onder meer tweede plaatsen samen met Rudimental ('Feel The Love' in 2012) en Calvin Harris ('Blame' in 2014). Misschien dat de heren nu met vereende krachten eens die eerste plaats weten te bereiken…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie