Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 23

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 23

Eén debuterende act en drie bekende gezichten. Benieuwd wie de drie binnenkomers zijn?

Nog eventjes verder scrollen...

#21: DUA LIPA - HOTTER THAN HELL

Dukagjin Lipa is een beroemde rockzanger! Tenminste, in Kosovo dan. Maar inmiddels is zijn dochter Dua hem al mijlenver voorbijgestreefd in populariteit. Na Be The One al een grote hit te pakken. En deze week komt daaral een tweede hit bij. Hotter Than Hell is de 3FM Megahit van de afgelopen week en de hoogste nieuwe in de Mega Top 50.

#47: ALVARO SOLER - SOFIA

Hé, daar hebben we Alvaro Tauchert. Gelukkig veranderde de Duitse Spanjaard zijn naam in Alvaro Soler. Klinkt toch een tikkeltje meer zomers. De zanger pakte vorig jaar de zomerhit met El Mismo Sol. Dit jaar gaat hij het proberen met Sofia. Die dame brengt hem deze week in de Mega Top 50.

#49: TIMEFLIES - ONCE IN A WHILE

Een leuke woordspeling, de groepsnaam van deze twee tijdvliegjes. Rob Resnick en Cal Shapiro bouwden een naam op op YouTube, waarop ze wekelijks op Timeflies Tuesday een cover in hun channel plaatsten. De heren hebben bovendien in vijf jaar tijd al drie albums uitgebracht, alhoewel dat niet bepaald grote successen werden. Nee, de doorbraak van Timeflies komt nu pas met de hit Once In A While.
Ster advertentie
Ster advertentie