Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

DJ Khaled doet het op 'No Brainer' met oude bekenden

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Khaled doet het op 'No Brainer' met oude bekenden

Op 'I'm The One' riep DJ Khaled de hulp in van Justin Bieber, Quavo en Chance The Rapper. Wat succes oplevert, moet je houden, zal de dj/producer gedacht hebben. En dus werkt hij op 'No Brainer' wederom samen met het trio en komt hij binnen op 32.

Drie Amerikanen en één Chinees

Blijkbaar zijn ze vrienden voor het leven, deze drie Amerikanen en één Canadees. Het viertal scoorde vorig jaar al een gezamenlijke hit met 'I’m The One', een track die toen tot de tweede plaats reikte. Daar deed toen ook nog Lil Wayne aan mee, maar die is inmiddels afgevallen. Als gelegenheidskwartet komen de zanger, de twee rappers en de plaatjesdraaier elkaar op 'No Brainer' opnieuw tegen.

Hitkanonnen

'No Brainer' zal ongetwijfeld opnieuw een knaller van een hit gaan worden in de Mega Top 50, want in twaalf andere landen, waaronder Engeland en Amerika, heeft ie al de top 10 bereikt. De vier muzikanten hebben in de Mega Top 50 sowieso een naam hoog te houden, want DJ Khaled bereikte met zijn vorige twee hits de tweede plaats, Justin Bieber stond met zijn afgelopen tien hits negen keer in de top 10 (waarvan zes keer op 1), Chance The Rapper pakt inmiddels ook elk jaar zijn hitje mee en Quavo scoorde vorig jaar maar liefst vijf hits. Een succesvoorspelling voor deze single moet toch wel een no brainer zijn!

>> Lees ook: Een kijkje in de wondere wereld van DJ Khaled

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie