Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Ariana Grande met drie hits tegelijk in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande met drie hits tegelijk in Mega Top 50

Niet één, niet twee, maar drie tracks van Ariana Grande staan er op dit moment genoteerd in de Mega Top 50. Albumtrack 'Breathin' is deze week één van de twee binnenkomers en is nieuw op 41.

Albumtrack 'Breathin'

Met 'No Tears Left To Cry' staat ze nog altijd op 14 genoteerd en met 'God Is A Woman' op 37, maar ondanks haar naam is ze niet zo groot, dus er past altijd nog wel een Arianaatje bij in de Mega Top 50. Dat is deze keer de track 'Breathin', die niet eens een single is, maar als superpopulaire albumtrack gewoon binnenwandelt in de lijst. Zo gaat dat nou eenmaal in de Mega Top 50.

Zestien keer Ariana

Ariana is er blij mee; 'Breathin' is al weer haar zestiende Mega Top 50-hit in vijf jaar tijd. 'No Tears Left To Cry' is daarvan de grootste; die stond eerder dit jaar drie weken op plaats 2 geparkeerd, maar kon niet voorbij 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa komen. 'Breathin' staat op Grandes nieuwe album Sweetener, dat deze week debuteert op de eerste plaats van de Album Top 100. Ook haar vorige album, Dangerous Woman, kwam twee jaar geleden op 1 binnen.

>> Lees ook: Ariana Grande 2.0: Stoer, kwetsbaar en hier en daar een trapbeat

Ster advertentie
Ster advertentie