Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

In vogelvlucht door de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. In vogelvlucht door de Mega Top 50

In vijf video's (of eigenlijk vier deze week) nemen we je mee door de Mega Top 50 van deze week.

De Raket: 'HET IS EEN FEIT' - BROEDERLIEFDE (EMMS)

Als een malle gaat 'ie omhoog deze week: 'Het Is Een Feit' van Emms. Niet minder dan 21 plaatsen stijging doen hem uitkomen op de achttiende stek. Gaat dit na negen hits dan eindelijk de eerste top 10-hit worden voor Broederliefde? (Huh? Broederliefde? Ja, Emms is één van de leden en de rest van de heren krijgen als groep ook een eervolle vermelding)

De Baksteen: 'CAN'T STOP THE FEELING!' - JUSTIN TIMBERLAKE

Ja, de zomer is al een tijdje voorbij en ja, JT staat echt al 'onmeunig' lang in de Mega Top 50. Maar na 36 weken gaat 'Can't Stop The Feeling!' keihard richting de uitgang! Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe, Justin?

De Knaller + De Titelhouder: 'SHAPE OF YOU' - ED SHEERAN

Laat de hoogste nieuwkomer deze week ook nog eens de nummer 1 zijn! Maar totaal onverwacht was het niet, hè? Terwijl 'Castle On The Hill' het met een vijfde plaats moet doen, knalt 'Shape Of You' keihard binnen op 1. Go, Ed!

Eervolle vermelding: 'ENERGIE' - RONNIE FLEX & FRENNA

Door al het Sheeran-geweld, zouden we ze bijna vergeten. Maar tussen die twee hits van Ed Sheeran wurmen Ronnie Flex & Frenna zich de top 10 binnen. En hoe! 'Energie' gaat van 21 naar 4. Gewoon, zomaar.

BEKIJK HIER DE HELE LIJST EN LUISTER ZATERDAGMIDDAG TUSSEN 14.00 en 16.00 UUR WEER NAAR EEN GLOEDNIEUWE MEGA TOP 50 OP NPO 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie