Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Ariana Grande scoort Mega Top 50-hit met ode aan vrouwen

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande scoort Mega Top 50-hit met ode aan vrouwen

Ariana Grande komt met een ode aan de vrouwen binnen in de Mega Top 50. 'God Is A Woman' is de opvolger van nummer 2-hit 'No Tears Left To Cry' en is nieuw op 36.

Zweedse goud-koning

'God Is A DJ' zongen zowel P!nk in 2004 als Faithless in 1998 al. Faithless kwam daar het verst mee, met een derde plek in de Mega Top 50. Ariana Grande ziet het anders, God is volgens haar een vrouw. Een vrouwelijke dj, dat kan natuurlijk ook nog. Aan La Grande’s nieuwe single heeft songschrijver/ producer Max Martin weer met z’n vingers aan gezeten, de Zweedse koning Midas die alles wat ie in z’n handen krijgt in goud ziet veranderen. Ook dit zal dus wel weer een knaller van een hit gaan worden.

Vijftiende hit

Voor Ariaantje is het de opvolger van 'No Tears Left To Cry', met een tweede plaats eerder dit jaar haar grootste hit tot nu toe, en deze week na een kwart jaar nog altijd in de top 5. 'God Is A Woman' is haar vijftiende hit. Voor Max Martin is dit, als producer of als schrijver, inmiddels zijn -hou je vast- hondervierde notering…

Godinnen

Op Instagram schrijft Ariana Grande over 'God Is A Woman': "To my fellow goddesses who work their asses of every day to 'break the glass ceiling', this is for you. I respect u and am endlessly inspired by u. Please continue to fuck it up, to be yourself unapologetically and always know how celebrated u are."

>> Lees ook: Ariana Grande 2.0: Stoer, kwetsbaar & hier en daar een trapbeat

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie