Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

DNCE en Future hebben tweede Mega Top 50-hit te pakken

  1. Nieuwschevron right
  2. DNCE en Future hebben tweede Mega Top 50-hit te pakken

DNCE krijgt hulp van Nicki Minaj en Future doet het op eigen houtje.

#40: DNCE & Nicki Minaj - 'Kissing Strangers'

Het heeft effe een jaar geduurd, maar DNCE is terug! Vorig voorjaar scoorde de band rond Joe Jonas een flinke klapper met 'Cake By The Ocean'; dat leverde hen in de Mega Top 50 een negende plek op. Voor de opvolger willen de heren niets aan het toeval overlaten, dus vroegen ze Nicki Minaj om mee te werken.
De Trinidadiaanse (ja, dat is echt een woord) zangeres stond dit jaar al drie keer eerder in de Mega Top 50, dus een samenwerking met haar is een gegarandeerd hitsucces. In de eerste weken van januari scoorde ze nog het laatste restje van haar hit 'Side To Side' met Ariana Grande. In februari kwam daar 'Run Up' bij, samen met Major Lazer. En begin deze maand volgde 'Swalla', samen met Jason Darulo. Die track klimt deze week naar 11, 'Kissing Strangers' komt een stuk bescheidener binnen op 40.

#46: Future - 'Mask Off'

Een top 10-hit in Amerika, Canada, Frankrijk, Zwitserland, Zweden en Finland en vlak onder de top 10 van Nieuw-Zeeland, Duitsland, Noorwegen en Denemarken… Nou, dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Nayvadius DeMun Wilburn, die zich gelukkig Future noemt, scoort met 'Mask Off' zijn tweede Mega Top 50-hit.
Die eerste was een heel bijzondere. Op 18 maart, zes weekjes geleden dus, kwam hij samen met Maroon 5 op een veelbelovende 24e plaats binnen met 'Cold'. Nou, het beloofde misschien veel, maar daar kwam weinig van terecht, want een week later was de track al weer uit de Mega Top 50 verdwenen… Hopelijk heeft Future bij zijn tweede poging meer succes.
Ster advertentie
Ster advertentie