Mega Top 30 (AVROTROS)

Megastijger bezorgt Fifth Harmony top 10-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Megastijger bezorgt Fifth Harmony top 10-hit
De meiden van Fifth Harmony hebben hun eerste top 10-hit te pakken in de Mega Top 50. ‘Work From Home’ gaat als een speer omhoog.
Fifth Harmony bestaat uit – niet geheel verrassend – vijf zangeressen. Ally Brooke Hernandez, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Dinah Jane Hansen en Camila Cabello vormen sinds het tweede seizoen van de Amerikaanse X Factor in 2012 een vijftal. Dat leverde nog niet meteen succes op, maar in 2015 veroverde de dames de hele wereld. Met ‘Worth It’ - afkomstig van debuutalbum Reflection - kwamen ze in de Mega Top 50 tot de dertigste positie en stonden vijftien weken genoteerd.

Tweede single

Begin maart kwam hun tweede single de lijst binnen. Heel voorzichtig weliswaar, op nummer 50. ‘Work From Home’ is een samenwerking met rapper Ty Dolla $ign en bereikte in de UK, Schotland, Spanje en Australië al de beste tien van de hitlijst. En nu is de Mega Top 50 aan de beurt: Fifth Harmony gaat omhoog van 20 naar 8.

Geen 'Work'...

'Work From Home' zou eigenlijk geen 'Work From Home' heten, maar 'Work'. Maar omdat Rihanna & Drake opeens met de megahit met dezelfde naam op de proppen kwamen, besloten de dames om de titel van hun nieuwe single maar te veranderen. Slimme zet! ‘Work From Home’ is de voorloper van Fifth Harmony’s tweede album. 7/27 moet in mei ter wereld komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie