Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 31

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 31

Het zijn er drie deze week. En dan hebben we het over de nieuwe binnenkomers in de Mega Top 50.

#23: MARTIN GARRIX & BEBE REXHA - 'IN THE NAME OF LOVE'

Zeventien jaar was het jochie pas toen hij door wist te stoten naar de dj-wereldtop. Drie jaar en zes hits verder scoort Martin Garrix deze week de hoogste binnenkomer in de Mega Top 50. Dat Garrix tot de wereldtop is doorgedrongen is ook te zien aan de samenwerkingsverbanden die hij inmiddels aan kan gaan. Zo werd zijn vorige hit, 'Don’t Look Down', vorig jaar gezongen door R&B-ster Usher en op 'In The Name Of Love' doet 'ie het met de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha.

#39: SEEB & NEEV - 'BREATHE'

Of ze ook succesvol kunnen zijn zonder Mike Posner en zijn pilletje? Hier is het antwoord. Simen Eriksrud en Espen Berg zijn de mannen achter het Noorse Seeb. Drie keer raden hoe ze aan die naam zijn gekomen... Op 'Breathe' hoor je de stem van de eveneens Noorse zangeres Neev. Rare namen hebben ze daar in Noorwegen!

#47: MIKE OCEAN & SHY MARTIN - 'THE OCEAN'

Per ongeluk een hit scoren. Het kan! Mike Perry is daar het levende bewijs van. Hij is eigenlijk automonteur van beroep, maar zijn hobbyprojectje liep een beetje uit de hand. De Zweedse dj Mike Perry scoort zijn debuuthit met 'The Ocean', samen met landgenote en zangeres Shy Martin. Als je je nu afvraagt: ‘maar dat klinkt toch helemaal niet Zweeds?’, dan kan dat kloppen, want het tweetal heet eigenlijk Mikael Persson en Sara Hjellström.
Ster advertentie
Ster advertentie