Mega Top 30 (AVROTROS)

Maan komt twee keer binnen in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Maan komt twee keer binnen in Mega Top 50

De hoogste entert de lijst wel héél erg hoog!

#2: Ronnie Flex & Maan - 'Blijf Bij Mij'

De wekelijkse portie nederhop komt deze week op naam van Ronnie Flex en Maan. Met 'Blijf Bij Mij' debuteren zij maar liefst op een tweede plaats. Daardoor komen we Ronnie Flex dit jaar al voor de derde keer in de top 3 tegen. 'Energie' bereikte in januari de derde plaats en 'Come Again' stond in mei op 2. Met zijn vorige single, 'Loterij', vestigde Ronnie een bizar record, door zeven weken achter elkaar op nummer 27 te staan in de Mega Top 50. Knoop dat in je oren, het zou zomaar ooit nog eens een triviant-vraag kunnen worden.
In tegenstelling tot Flex heeft Maan echt nog nooit op plaats 27 gestaan, maar dat is geen record; dat is al meer artiesten overkomen. Maan leek na haar winst in The Voice Of Holland vorig jaar niet echt veel potten te kunnen breken, maar de laatste weken gaat het haar ineens onverwacht voor de wind. Ze staat deze week zelfs met drie tracks tegelijk genoteerd. 'In Amsterdam', samen met Sevn Alias, staat deze week op 33 en op 40 komt ze met nóg een nummer binnen!
(lees verder onder de video)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#40: Maan - 'Pockets Full Of Change'

Ja hoor, daar is ze weer! Maan de Steenwinkel debuteert deze week maar liefst op 2 met 'Blijf Bij Mij', samen met Ronnie Flex. Maar een stukje verderop, op 40, komt nóg een track van haar binnen. Op 'Pockets Full Of Change' lift ze niet mee mee met een nederhopper, maar brengt ze een soloplaat uit. Die doen het echter nooit zo goed als haar duetten. Met 'In Amsterdam' (met Sevn Alias) en 'Blijf Bij Mij' (met Ronnie Flex) stond ze dit jaar namelijk al twee keer in de top 15, terwijl ze met 'Jij Bent De Liefde' en 'Pockets Full Of Change' in 2017 nog niet boven nummer 40 is uitgekomen…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie