Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Kris Kross Amsterdam gooit sausje over Shakira-knaller

  1. Nieuwschevron right
  2. Kris Kross Amsterdam gooit sausje over Shakira-knaller

'Whenever Wherever' was voor Shakira in het begin van deze eeuw een regelrechte knaller van een hit. Voor Kris Kross Amsterdam werd het tijd om de track weer eens onder het stof uit te halen. Met hulp van The Boy Next Door en Conor Maynard is 'Whenever' nu een heerlijke zomerhit.

Kris Kross vs. Shakira

‘Beter goed gejat dan slecht zelf verzonnen’ zeggen we altijd maar. Kris Kross Amsterdam kent die uitdrukking blijkbaar ook, en jat dit keer de smash hit 'Whenever Wherever' van Shakira uit 2002. De Colombiaanse zangeres stond er zestien jaar geleden maar liefst negen weken lang mee op de eerste plaats van de Mega Top 50. Zover zal het voor Kris Kross waarschijnlijk niet komen, maar de heren doen in ieder geval een goede poging om hun grootste hit tot nu toe, 'Sex' van twee jaar geleden, te verbeteren. Dat leverde KKA destijds een zevende plek op.

Succesvolle samenwerkingen

Op 'Whenever' teamen de Amsterdammers voor de tweede keer met de Britse zanger Conor Maynard. Ook anderhalf jaar geleden, op 'Are You Sure?', deden ze dat, met een 37e plek als gevolg. Daarnaast schuift nu ook The Boy Next Door aan, alias dj Lex van Berkel. En die weet wel hoe hij een oude Latin-hit moet verbouwen, want dat deed 'ie vorig jaar al met 'La Colegiala', wat hem een top 10-hit opleverde en zanger Jody Bernal een onverwachte nieuwe impuls van zijn zangcarrière. 'Whenever' komt deze week binnen op 29 in de Mega Top 50.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie