Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

'Friends' is de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Friends' is de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50

Na tien weken is 'Zoutelande' verslagen. Marshmello & Anne-Marie nemen met 'Friends' de koppositie in de Mega Top 50 over van BLØF & Geike Arnaert.

Friendzone

De kans is groot dat je het weleens meegemaakt hebt: je beste vriend(in) ziet je ineens wel heel erg zitten. Een struggle die supervervelend kan zijn, dus besloten Marshmello en Anne-Marie er een track over te schrijven. En die track, 'Friends' dus, klimt nu naar de eerste positie in de Mega Top 50.

Tweede keer op #1

Voor Anne-Marie is 'Friends' al de tweede nummer 1-hit. Ze had de koppositie eerder al in handen met Clean Bandit en hun 'Rockabye'. Maar ook solo timmert ze keihard aan haar carrière. Haar grootste hit so far is 'Ciao Adios', een track over haar vriend die van vreemdgaan een gewoonte maakt.

Na 'Wolves' nu 'Friends'

Marshmello is dj en producer van elektronische dancemuziek. Hij draagt tijdens al zijn optredens een op maat gemaakte helm waarmee hij ook zijn identiteit beschermt. Marshmello scoort met 'Friends' zijn eerste nummer 1 in de Mega Top 50. Eerder stond hij al genoteerd met 'Silence' (samen met Khalid) en top 10-hit 'Wolves' (samen met Selena Gomez).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie