Mega Top 30 (AVROTROS)

De terugkeer van Dio verloopt ‘Perfect’

  1. Nieuwschevron right
  2. De terugkeer van Dio verloopt ‘Perfect’

Zo hoor je acht jaar lang niks van Dio en zo is hij in een paar maanden tijd twee Mega Top 30- hits én 3FM Megahits verder. We kunnen wel stellen dat de terugkeer van Dio 'Perfect' geslaagd is.

Perfect

Het was tussen 2012 en 2020 erg stil rond Dio, maar maart dit jaar kwam hij terug met 'Luchtkastelen', dat tot nummer 17 kwam. Die positie verbetert Dio meteen bij binnenkomst van zijn nieuwe single, want 'Perfect' is de hoogste binnenkomer op nummer 16. Je luisterde deze week extra vaak naar zijn nummer, want 'Perfect' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Beduut voor Glen Faria

Deze ex-3FM Megahit bezorgt Glen Faria zijn debuuthit in de lijst. Als lid van de groep Flinke Namen scoorde Glen in 2009 al twee hits en als componist stond zijn nummer 'Duurt Te Lang' al op 1 in de versie van Davina Michelle. Nu is het zijn tijd en scoort hij eindelijk onder eigen naam een zijn eerste Mega Top 30-notering.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEGA TOP 30

Alle Mega top 30 track beluisteren? Abonneer je dan op de '3FM Mega Top 30' afspeellijst op Spotify en blijf up-to-date van de nieuwste hits!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie