Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Lief, maar psycho; Ava Max nieuw in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Lief, maar psycho; Ava Max nieuw in de Mega Top 50

Ava Max komt deze week met 'Sweet But Psycho' binnen op plek 35 in de Mega Top 50. Hopelijk is ze hierdoor een beetje in een goede bui, want een ding is zeker… met deze meid moet je niet sollen.

Zes maal is scheepsrecht voor Ava Max

Dua Lipa, Bebe Rexha, Rita Ora... Aan dat rijtje kunnen we vanaf deze week Ava Max toevoegen, want ook zij is een Mega Top 50-ster van Albanese afkomst. Voluit heet ze Amanda Ava Koci. Ruim vierentwintig jaar geleden werd ze geboren in de Verenigde Staten, maar haar ouders komen uit Albanië. 'Sweet But Psycho' is alweer de zesde single dit jaar waarop ze te horen is, en nu dan ook eindelijk de eerste die een hit wordt. Een ding is zeker... je moet deze meid niet in een slechte bui tegenkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gek werkt altijd lekker

'Sweet But Psycho' is de zesde psycho-hit in de Mega Top 50. Post Malone en Ty Dolla $ign brachten dit jaar 'Psycho 'uit en bereikten daar de 26e plaats mee. Diezelfde titel bracht Muse drie jaar terug tot plaats 28. De groep Sequential scoorde er begin jaren ’90 zelfs twee hits mee: 'Psychotronic' en 'American Psycho'. De beroemdste psycho-hit van Talking Heads is alweer veertig jaar oud: hun “Psycho Killer” kwam tot de dertiende plek.

Ster advertentie
Ster advertentie