Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Duet-koningen Liam Payne en J Balvin samen in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Duet-koningen Liam Payne en J Balvin samen in Mega Top 50

Liam Payne moet de eer van de One Direction-leden hoog houden. Met 'Familiar' komt hij, samen met J Balvin, binnen op nummer 38 in de Mega Top 50.

Slecht One Direction-jaar

Het gaat dit jaar niet al te best met de One Direction-hits. 'Let Me' van Zayn Malik kwam in mei niet verder dan de 38e plaats en 'On The Loose' van Niall Horan is zelfs nooit verder gekomen dan drie weekjes op 50 (in drie verschillende runs...). Harry Styles en Louis Tomlinson zijn we al langer uit het oog verloren, dus is de One Direction-hoop nu gevestigd op Liam Payne.

Alleen maar samenwerkingen

Op zijn derde hit zoekt Liam opnieuw de samenwerking op. Na zijn hits 'Strip That Down' met Quavo (in de zomer van vorig jaar) en 'For You'met Rita Ora (eerder dit jaar) is het nu de beurt aan een duetje met J Balvin, 'Familiar'. Ook voor Balvin is het zijn derde hit. En ook hij scoorde er vorig jaar één (de nummer 1-hit 'Mi Gente') en eerder dit jaar één ('X', dat tot plaats 2 kwam). En ook Balvin deed dat in duetvorm: eerst met Willy William en daarna met Nicky Jam. Over familiar gesproken…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie