Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Armin van Buuren heeft met 'Therapy' weer hit te pakken

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren heeft met 'Therapy' weer hit te pakken

Met 'Sex, Love & Water' scoorde Armin van Buuren eerder dit jaar een bescheiden hit (een 20e plaats), maar wel zijn dertigste notering. Op 'Therapy' zoekt de Nederlandse dj de samenwerking met een zanger die we nog niet eerder tegen kwamen.

Armin in, Armin uit

Armin van Buuren heeft het zichzelf slim bekeken. Terwijl de ene Armin-hit de Mega Top 50 verlaat, komt de andere bijna onderaan binnen. Op een 47e plaats scoort Armin zijn 31e hitnotering. Dit keer maakt hij gebruik van de stem van zanger James Newman.

Debuuthit

Voor James Newman betekent 'Therapy' zijn debuut in de Mega Top 50. Als zanger dan, want de Britse singer-songwriter - of zoals hij zelf zegt: "I write songs and I sing them" - stond al een keer in de lijst genoteerd als schrijver van een track. Hij schreef 'Waiting All Night' van Rudimental & Ella Eyre, dat een hit(je) werd in 2013. Daarnaast komen ook albumtracks van onder anderen Kaiser Chiefs, Toni Braxton, Kesha en Little Mix van zijn hand. Onlangs werkte James nog samen met Ed Sheeran en John Newman als schrijvers van de track 'Stay The Night' van The Shire. Als dat geen hit op gaat leveren...

'Therapy'

Maar eerst doet hij het lekker zelf, met de beat van Armin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie