Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 34

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 34

Niet één, maar twee binnenkomers deze week in de Mega Top 50. Voorstellen maar!

#28: LOST FREQUENCIES & SANDRO CAVAZZA - 'BEAUTIFUL LIFE'

Twee knallers van hits leverde de Belg Felix de Laet, alias Lost Frequencies, vorig jaar af in de Mega Top 50. Zowel zijn debuuthit 'Are You With Me' als de opvolger 'Reality' wist de derde plaats te bereiken. Dat belooft dus veel goeds voor zijn derde single, 'Beautiful Life'. Op zijn zoektocht naar een zanger kwam Lost Frequencies in Zweden terecht. Daar vond hij singer/songwriter Sandro Cavazza. Sandro heeft z’n sporen al verdiend in de dancewereld, want hij bracht al een aantal nummers uit samen met landgenoot Avicii.

#40: ELLIE GOULDING - 'STILL FALLING FOR YOU'

Ellie Goulding blijft de hits aaneen rijgen. Sinds haar debuuthit 'Lights' vier jaar geleden is ze inmiddels al aan haar negende Mega Top 50-notering toe. Haar nieuwe hit, 'Still Falling For You' is afkomstig van de soundtrack van de film Bridget Jones’s Baby.
Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar de tekenen zijn gunstig voor een grote hit voor 'Still Falling For You'. Het nummer is namelijk geschreven door zangeres Tove Lo. En Tove was ook de componiste van de grootste hit voor Ellie tot nu toe, 'Love Me Like You Do'. Daarmee stond Goulding begin vorig jaar op een tweede plaats in de Mega Top 50, maar helaas voor haar wist ze toen 'Cheerleader' van OMI niet te passeren.
Ster advertentie
Ster advertentie