Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Mega Top 50: nieuwkomers week 27

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50: nieuwkomers week 27

Een verse Mega Top 50 met drie gloednieuwe tracks. We zetten ze even voor je achter elkaar.

#34: MØ - FINAL SONG

42 weken! Zo lang stond MØ afgelopen jaar al in de Mega Top 50. Aan de hand van Major Lazer ging ze weken aan kop in de zomer van 2015. Karen Marie Ørsted komt uit de Deense plaats Odense. De 27-jarige zangeres maakte dus van haar initialen haar artiestennaam. Met Final Song scoort ze nu haar tweede Mega-notering. Hopelijk slaat die titel niet op haar Mega Top 50-carrière...

#45: STEF EKKEL & RENÉ KARST - LIEVER TE DIK IN DE KIST

Van tegeltjeswijsheden om drie uur 's nachts, naar een dikke feestknaller! Stef Ekkel en René Karst kwamen elkaar tegen tijdens een muziekreis in Turkije. De heren waren daar als stemmingmakers in een vakantiepark en vonden elkaar om drie uur ’s nachts in de lobby van een hotel. Stef (die zonder gekke bril) kwam met de titel en René (die mét gekke bril) pingelde daar op z’n gitaar al snel een melodietje bij. Enkele weken later kan ook de Mega Top 50 niet meer om dit duo heen.

#48: CHO & ABIGAIL JOHNSON & LA ROUGE - IK MIS JE

Een hiphoptalent debuteert in de Mega Top 50: Cho. Giovanni ‘Cho’ Rustenberg is een 23-jarige Amsterdammer, die de afgelopen jaren al aardig aan de weg timmerde door samen te werken met Lil Kleine, Broederliefde, Fouradi en Keizer, om er maar een paar te noemen. Met Ik Mis Je breekt hij nu onder eigen naam door. Dat doet hij overigens samen met zangeres Abigail Johnson en de Surinaamse band La Rouge.
Ster advertentie
Ster advertentie