Mega Top 30 (AVROTROS)

Dua Lipa stijgt naar #1 in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa stijgt naar #1 in de Mega Top 50
‘Be The One’ van Dua Lipa is de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50. De zangeres verslaat Mike Posner en zijn pilletje.
Dua Lipa maakte vorige week al een aardig sprongetje naar het bovenste gedeelte van de Mega Top 50. ‘Be The One’ ging toen omhoog van 14 naar 4 en keerde daardoor na een weekje afwezigheid terug in de top 10 van de lijst. Deze week maakt de Londense zangeres nog een grotere stap, door met haar debuutsingle naar de kopplek door te stijgen.

Vijfde debuut met #1 in 2016

Met die sprong naar nummer 1 is Dua Lipa de zesde nummer 1 van 2016 in de Mega Top 50, verdeeld over tien artiesten. Vijf van die artiesten scoorden net als Dua Lipa meteen een charttopper met hun debuuthit. In januari duwden de heren Lukas Graham met ‘7 Years’ Justin Bieber van de eerste plek. Daarna was het de beurt aan Nyla en Fuse ODG op Major Lazer’s ‘Light It Up’, gevolgd door de Noorse dj’s van SeeB, die de remix van Mike Posner's ‘I Took A Pill In Ibiza’ maakten.

Ook #1 in Vlaanderen

Niet alleen in de Mega Top 50 staat ‘Be The One’ van Dua Lipa op nummer 1. Ook bij onze zuiderburen gaat de zangeres aan kop in de Ultratop 50. Daar steeg ze vorige week al naar de kop van de hitlijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie