Mark + Rámon (BNNVARA)

Geer: "De onthulling zal iedereen verbijsteren!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Geer: "De onthulling zal iedereen verbijsteren!"

Dat Gordon gaat trouwen weet heel Nederland inmiddels wel, maar de grote vraag blijft: met wie? Daar krijgen we vanavond antwoord op, in de grote finale van zijn televisie-zoektocht naar de ideale man. In aanloop naar de finale (vanavond om 21.30 uur!) licht goede vriend Gerard Joling bij Mark+Rámon alvast een tipje van de sluier op...

Of Gordon een goede keus heeft gemaakt door met Manuel te trouwen, kan Gerard niet zeggen. "Ik mag ook niet zeggen met wíe Gordon trouwt, maar hij heeft sowieso een goede keus gemaakt. De onthulling zal iedereen verbijsteren." Maar of diegene dan ook een blijvertje is...? "Het blijvertje voor Gordon moet nog geboren worden," aldus Joling. "Daar moeten we eerlijk over zijn. Als ik Gordon was, zou ik op de trambaan gaan liggen, op een wissel. Dan kan de hele stad er overheen."

"Ik wist niet wat ik zag!"

"Ik probeer natuurlijk enorm af te leiden, omdat ik niets mag zeggen," bekent Joling nadat hij is uitgelachen. Toch kan hij alvast onthullen hoe de trouwerij eruit zag. "Smaak heeft Gordon sowieso niet, maar hij heeft de RTL- en productiemensen goed ingepakt. Ik stond perplex toen ik de zaal in kwam. Witte rozen, witte orchideeën, witte lelies, alles ingevlochten - van de pergola tot de stoelen. Ik wist niet wat ik zag! Glitter en glamour, met alles erop en eraan, zoals het moest zijn."

Toekomst van Gordons huwelijk?

Geer hoopt dat de kijkers het leuk vinden om te zien "hoe zijn valse stiefzus trouwt." Heel happig op de afvallers uit Gordons trouwprogramma is Joling niet. "Nee, ik neem natuurlijk geen afdankertjes van Gordon. Hij heeft er trouwens meer gehad van mij dan andersom, maar dat geheel terzijde. Al mag ik dat niet te hard zeggen, want straks hangt 'ie weer boos aan de lijn."

Ster advertentie
Ster advertentie