Mark + Rámon (BNNVARA)

Na 20 jaar eindelijk 'revanche' voor Jim van Yellow Claw

  1. Nieuwschevron right
  2. Na 20 jaar eindelijk 'revanche' voor Jim van Yellow Claw

Aardrijkskundeleraren. Na je schooltijd heb je nog weinig met hen te maken, maar in sommige gevallen boomerangen ze na twintig jaar gewoon je leven weer in!

Middelvingertje

In New York hangt op dit moment een gigantische poster voor New Blood, het album van Yellow Claw. Maar echt, huge. En als je dan de helft van Yellow Claw bent, wat voor Jim Taihuttu (beter bekend als Jim Aasgier) het geval is, mag je daar best een klein beetje trots op zijn en tegelijkertijd een kleine middelvinger naar de haters sturen. Zoals bijvoorbeeld naar zijn oude aardrijkskundeleraar, die van mening was dat Jim met zo'n achternaam niet veel meer kon worden dan drugsdealer. Joe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Effe bellen

Dus wat deden Mark + Rámon? Die belden meneer Vermeer de aardrijkskundeleraar eventjes op om hem te vragen wat 'ie nou allemaal vindt van het succes van Jim.

Hij gaf in ieder geval toe dat 'ie het vroeger helemaal mis had! Meneer Vermeer: "Hij is veranderd in een volwassen man die in interviews heel erg zelfverzekerd is en het nodige gepresteerd heeft. En da's heel wat anders dan twintig jaar geleden, toen ik bezorgd was of er wel wat van dat ventje terecht zou komen, haha!"

Ster advertentie
Ster advertentie