Mark + Rámon (BNNVARA)

Bingewatch-alert: de Bassie & Adriaan-marathon komt eraan!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bingewatch-alert: de Bassie & Adriaan-marathon komt eraan!

Na strijd te hebben gevoerd voor Bassie & Adriaan op Netflix nemen Mark+Rámon het heft in eigen hand: op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag!) organiseren ze een grote Bassie & Adriaan-marathon in bioscoop VUE Hilversum!

Drommels: Bassie & Adriaan staan nog altijd niet op Netflix! Het leek in de lucht te hangen, toen Netflix twitterde dat 'die clown en acrobaat in de buurt waren'. Maar twee weken na de start van de campagne om ieders jeugdhelden op Netflix te krijgen, zijn ze nog altijd niet op de streamingdienst te zien.

Dat is jammer, want de Bassie & Adriaan-fans willen hun favoriete serie héél graag op Netflix zien. Uit onderzoek onder 3.600 respondenten is gebleken dat 90% van de Nederlandse bevolking liever Bassie & Adriaan op Netflix ziet dan wereldvrede heeft. Ook wil 98% van de Nederlandse Netflixkijkers liever Robin de Robot dan Mr. Robot op Netflix.

Get ready to bingewatch!

Mark+Rámon zijn het zat om Bassie & Adriaan aan de binnenkant van hun oogjes te bekijken. Daarom organiseren ze op 10 mei (Hemelvaartsdag, dus je hebt lekker vrij!) een grote Bassie & Adriaan-marathon bij bioscoop VUE Hilversum! Hier gaan ze samen met Adriaan, Robbin en zo’n 120 vriendjes en vriendinnetjes de Reis Vol Verrassingen bingewatchen. Alle 16 afleveringen van onvergetelijke trip naar Amerika, in één rits achter elkaar. Popcorn en slagroomtaarten worden geregeld!

Wil jij kaarten winnen voor deze unieke marathon? Luister dan de komende tijd naar 3FM en houd de Facebook-pagina van Mark+Rámon goed in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie