Mark + Rámon (BNNVARA)

Mark bakt een ovenkroket in zijn auto!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark bakt een ovenkroket in zijn auto!

Mark grijpt elke gelegenheid om een kroket te eten met beide handen aan. Als je daar nog een beetje awareness mee creëert is dat natuurlijk enorm mooi meegenomen. Want deze kroket is wel op een hele bijzondere manier bereid!

Veel te heet

In Amerika is een man een actie gestart om aan te tonen hoe heet het kan worden in een auto als alle deuren en ramen dicht zijn op een hete dag. Hoe? Door een een overschaal met chocolate chip cookies op zijn dashboard te bakken! Hij wilde daarmee aantonen hoe gevaarlijk het is om met dit weer kinderen of honden achter te laten in je voiture.

Onze eigen 3FM-dj Mark van der Molen aarzelde geen moment om zich ook in te zetten voor deze bewustwording tijdens deze hittegolf in Nederland, maar dan met een oerhollandse snack: de ovenkroket!

Grande finale

Het begon met een rauwe kroket en natuurlijk de zomerse hits van 3FM tijdens een zonnig ritje in de zon. Nadat de kroket 6,5 uur in de auto in de volle zon op de parkeerplaats heeft liggen bakken, was het tijd om de proef op de som te nemen...

Het is natuurlijk supermooi dat je een kroket in je auto kan bakken, maar niet cool als je je hond of kinderen 'eventjes' in de auto achterlaat. Dus denk voortaan even aan de ovenkroket van Mark als je de auto uitstapt!

Ster advertentie
Ster advertentie