Mark + Rámon (BNNVARA)

Mark+Rámon presenteren: de 3F-Emmy's!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark+Rámon presenteren: de 3F-Emmy's!

Fuck jaarlijstjes: Mark+Rámon organiseren dit jaar een Award-uitreiking met prijzen die écht ergens over gaan. Zoals 'de Slechtste Woordgrap van het Jaar', 'Grootste Diss van 2018' of 'de Meest Hilarische Mama Appelsap'. Benieuwd wie de winnaars zijn? Dat zie je in dit overzicht!

Slechtste Woordgrap van 2018

We trappen direct af met de 3F-Emmy voor de Slechtste Woordgrap van 2018. Is het stagiair Pleun, die altijd gepest werd met zijn 'Aanpleunwoning'? Rámons grap over Hoek van Holland? Of gaat outsider Malou van der Starre er met de 3F-Emmy vandoor? Je ziet het hier:

3F-Emmy: Slechtste Woorgrap 2018

Video niet beschikbaar

Beste Manier Voor het Beëindigen van een Interview 2018

Als we ergens goed slecht in zijn, dan is het wel in het beëindigen van een interview. Gelukkig heb je altijd nog de fade-out, waarbij je de geïnterviewde subtiel maar direct de mond snoert. Hierbij de genomineerden en de winnaar:

Video niet beschikbaar

Beste Radio-Diss van 2018

Hoewel Mark+Rámon natuurlijk de vriendelijkheid zelve zijn, was er soms ook ruimte voor een goed portie 'ruzie' in de show. Zo kreeg Mark het aan de stok met de 14-jarige luisteraar Jord. Ook disste hij zijn grote held Kees van der Spek. Rámon gaf intussen Mark een goede veeg uit de pan. Maar wie had de Beste Radio-Diss van 2018?

Video niet beschikbaar

Beste Mama Appelsap van 2018

2018 gaat de boeken in als een topjaar voor Mama Appelsapjes. Er zaten héél veel goede liedjes tussen, maar toch moesten we genomineerden én een winnaar kiezen. Dit jaar zijn onder de genomineerden een niet-zo-hitsige Maan, een Scandinavische boer die zijn koeien nasi voert en de opvallend maritieme Nations League-tune. Maar wie gaat er met de prestigieuze prijs vandoor? Dat zie je hier!

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie