Lowlands

Sander wordt getatoeëerd door Sum 41

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander wordt getatoeëerd door Sum 41

Stel je voor: een tatoeage die wordt gezet door je alltime favoriete band. Haleluja! 3FM-DJ Sander Hoogendoorn overkwam het vandaag. Zijn jeugdhelden van Sum 41 kwamen er speciaal voor langs in de 3FM-studio.

(Foto's: Bullet-Ray van Olphen)

Nieuw album

Na vijf jaar zijn de mannen van Sum 41 weer terug met nieuwe muziek en daar is 3FM-DJ en Sum 41-fan Sander Hoogendoorn onwijs blij mee. De titel van het nieuwe album is 13 Voices en verwijst naar de heftige periode die zanger Deryck de afgelopen jaar heeft doorgemaakt.

"There was a lot of chaotic noise in my head at the time. When I was writing these songs, I was just out of the hospital and in recovery. I was doing everything sober for the first time."

Dertien wensen

Speciaal voor Lowlands kwamen ze met het idee om dertien wensen in vervulling te laten komen van fans op het festival. Één van die 'fans met een wens' was Sander Hoogendoorn. En je raadt het al, die kwam uit! Hij mocht twee bandleden het getal 41 op z'n kuit laten tatoeëren. Dan denk je natuurlijk: ach die gasten zijn rock and roll en hebben daar vast ervaring mee. Nope... Succes, Sander!

De video volgt nog, maar hier alvast wat foto's die het hele tafereel perfect in beeld brengen.

Nog even wat troostende woorden van zanger Deryck

Daar ga je, Sander!

Ai, blikken zeggen genoeg...

Tada! Precies zoals hij 'm wilde.

Ster advertentie
Ster advertentie