Naar homepage
Lowlands

'Met Je Friends Naar Lowlands' komt weer terug!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Met Je Friends Naar Lowlands' komt weer terug!

"Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands?" Het is de openingszin van het meest zenuwslopende en spectaculaire radiospel van Nederland: Met Je Friends Naar Lowlands! Binnenkort geeft 3FM weer tientallen kaarten weg voor jou je complete vriendengroep.

Bekijk hier hoe het er vorig jaar aan toeging

Met Je Friends Naar Lowlands 2019

Lowlands is compleet uitverkocht... Maar 3FM heeft de laatste kaarten voor jou en je vrienden. Het idee is simpel. Jij meldt jou en je drie beste vrienden aan door een fantastische teamfoto te maken. Verzamel zoveel mogelijk stemmen op deze foto want dat vergroot de kans dat je teruggebeld wordt door 3FM.

In de week voor Lowlands worden jij en je vrienden op een willekeurig moment allemaal achter elkaar gebeld en jullie moeten allemaal opnemen met de woorden: "Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands?" Je weet niet wanneer 3FM belt en je weet ook niet met welk nummer. Dat betekent: die hele week scherp zijn!

Benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Check hier 'Met Je Friends 2018'.

26 24cb8ce540 30242670428 e6588f7cb5 k

Waar kan ik mijn vriendengroep aanmelden?

Binnenkort wordt bekend wanneer de aanmelding opengaat. Houdt 3FM dus op radio, website en socials in de gaten en wie weet pak jij die laatste Lowlands-kaarten!

Ster advertentie
Ster advertentie