Lowlands

Tim Knol op Lowlands: vet!

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Knol op Lowlands: vet!
Hollands glorie ten top: Tim Knol. Natuurlijk stond de gezonde jongen uit de kop van Noord-Holland ook op Lowlands.
Tim Knol is hotter dan hot. Die stem, dat gitaarspel komt allemaal zo natuurlijk bij 'm. Internationale allure uit de kop van Noord-Holland gehuld in een ruitjesshirt en daar zijn we trots op. Niet gek dat hij 'natuurlijk' op Lowlands staat, want al het goede staat op het festival.

In de groene container

Op Lowlands staat de inmiddels bekende groene container van 3 On Stage waar je voor nop de vetste artiesten kunt zien, dus ja... Ook Tim Knol.Bij de Freaknacht

Giel deed zijn Freaknacht live vanaf Lowlands. Hij heeft geen moment in de studio gestaan, want artiesten stonden te popelen om achter de microfoon plaats te nemen. Ook Timmie! Hij speelde zijn Megahit 'Sam' live.Grassessie voor 3VOOR12

Net buiten de hekken van Lowlands, krap backstage posteerde Tim zichzelf in het zonnetje in het groene gras en speelde daar een heerlijke grassessie voor 3VOOR12. Vaseline op de lens en go!Tim Knol is vet!

Daarnaast rockte hij als eerste op zaterdagochtend in de India. Gewoon, daar draait Tim zijn hand al niet meer voor om... Michiel is ook helemaal fan van Tim en gaf daarom shirts weg aan fans die het écht verdiende. Supervette actie!

>> Meer over de Tim Knol-shirts


Ster advertentie
Ster advertentie