Lowlands

Nick Cave, Tom Odell en meer voor Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick Cave, Tom Odell en meer voor Lowlands

Nick Cave & The Bad Seeds, Tom Odell en twaalf andere namen zijn toegevoegd aan de line-up van Lowlands 2013.

De organisatie van Lowlands heeft via zijn Twitter-account @Rapid_Razor_Bob weer veertien nieuwe acts aangekondigd, waaronder Nick Cave & The Bad Seeds en Tom Odell.

Veertien nieuwe namen voor Lowlands

Naast Nick Cave & The Bad Seeds en Tom Odell zijn de volgende twaalf acts toegevoegd aan de programmering: Kodaline, Hurts, Matt Corby, John Coffey, Mikal Cronin, Daughter, Dubioza Koliktiv, Richie Hawtin, The Joy Formidable, Los de Abajo, Cerebral Ballzy en Watcha Clan.

Nick Cave op Lowlands

Het is voor het eerst sinds 2006 dat Nick Cave weer op Lowlands staat. Hij bracht in februari 2013 nog zijn vijftiende studioalbum met The Bad Seeds uit.

De Australische muzikant en songwriter speelt niet alleen op Lowlands, maar is deze zomer ook te zien op onder meer Rock Werchter en Glastonbury. Ook staat Cave in november dit jaar in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Nederlandse acts op Lowlands

Er zijn tot nu toe twee Nederlandse bands bevestigd voor Lowlands. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Oud-Serious Talent Jacco Gardner op het festival staat, is nu ook John Coffey aan de line-up toegevoegd. De Utrechtse rockers waren onlangs nog te gast bij Herman.

Ster advertentie
Ster advertentie