Lowlands

Dag 3 van Lowlands 2015 zag er zo uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag 3 van Lowlands 2015 zag er zo uit

De laatste dag. Maanden leefden we naar Lowlands toe, en nu is het alweer afgelopen. Gelukkig zien we elkaar over een jaar weer in Biddinghuizen! Tot die tijd kun je op deze plek nagenieten van Lowlands 2015.

Wil je nog even checken hoe de vrijdag van Lowlands was? Dat zie en lees je hier.
De zaterdag van Lowlands was ook een pareltje. Alles over deze dag zie en lees je hier.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Hoogtepunten radio

RHODES, Rico & Sticks, Ronnie Flex en Lil'Kleine. Zo maar wat artiesten die zondag langskwamen in de 3FM-studio. Daarnaast trokken de DJ's erop uit om een aantal muzikanten te bezoeken in hun natuurlijke habitat. Dat leverde leuke audio op. Al die audiofragmenten kun je heel makkelijk terugluisteren:

>> Beluister alle radiohoogtepunten van Lowlands 2015

Ronnie Flex op Lowlands 2015 (Foto: Ben Houdijk)

Foto's Lowlands 2015

Onze topfotografen Hans-Peter van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk maken het hele Lowlands-weekend prachtige kiekjes. Van feestende festivalbezoekers tot aan geweldige close-ups van de optredende artiesten. Check ze hieronder:

>> Alle foto's van de Lowlands-zondag check je ook op de Flickr van 3FM

Video's op Lowlands 2015

Interviews, sfeerverslagen, live-optredens. Ze kwamen allemaal voorbij en ons videoteam legde die gebeurtenissen zeer professioneel vast op video. Al die filmpjes check je in de afspeellijst op YouTube, of hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Bekijk alle video's op de videopagina
>> Check alle live-optredens op de site van 3voor12 Radio

3FM On Stage

Naast de 3FM-studio op Lowlands staat een grote rode container. In die container geven artiesten exclusieve sessies voor een heel klein gezelschap. Die intimiteit maakt de optredens in de 3FM On Stage-container extra mooi en bijzonder. En dat kun je met eigen ogen terugzien, want de meeste van deze sessies staan op 3fm.nl/onstage!

Hoe ervaren de artiesten en bezoekers zo'n sessie in de container? Check 't hieronder:

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

En natuurlijk: heel veel geschreven content!

De onlineredactie van 3FM heeft dit weekend liters koffie weggetikt en heel wat overuren gemaakt. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat er veel leuke content op 3fm.nl/lowlands is terug te lezen. Wat is het Lowlands-hoogtepunt van de bezoekers? Welke festivaltypes zie je op Lowlands? En wat is de grootste en oudste band van Lowlands?

>> Check alle berichten van Lowlands 2015

Liveblog: 3FM op Lowlands

Ennnnn... we hielden jullie natuurlijk continu op de hoogte via onze liveblog. Nu is 'ie niet meer zo live meer, dat snappen we, maar het is wél lachen om bijvoorbeeld alle selfies van de DJ's en gasten in de studio te checken. Of interviews en optredens terug te kijken. Genoeg te zien in elk geval :)

>> Check de liveblog op Lowlands-zondag

Bonus!

En als bonus nog even een filmpje van de drummer van Twenty One Pilots, die al crowdsurfend drumde. Moet je ook maar kunnen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker nagenieten van Lowlands 2015

Huilie huilie! Lowlands 2015 is alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we alle foto's, video's, berichten en audiofragmenten nog. Het festival is dus eigenlijk nog láng niet voorbij. Ook de komende dagen kun je op 3fm.nl nog veel content verwachten van Lowlands 2015. Geniet0n!

Ster advertentie
Ster advertentie