Lowlands

Update van de ode aan Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Update van de ode aan Lowlands
De drie overgebleven kandidaten waren donderdag druk bezig met het Lowlands- levenslied, waar ze al hun warme gevoelens voor het festival in kwijt konden.
Babette, Karin en Pien zitten als ware festivaldirecteuren op de redactie van 3FM. Een belletje hier en een mailtje daar en in no time hebben ze drie artiesten geregeld die hen vanavond zullen begeleiden bij hun ode aan Lowlands.

Verder smeren de dames hun gouden strotjes door iets minder te roken. Al hebben ze dat eigenlijk niet nodig. Die rauwe stemmen klinken heel oprecht en raken je tot op het bot. Dat hebben we al gehoord tijdens de Dancing Karaoke op maandag. Menig luisteraar heeft toen een traantje weggepinkt.

Moke

Babette heeft Moke weten te strikken. Samen met hen zal zij haar diepste en intiemste gevoelens voor Lowlands op muziek zetten en het vanavond ten gehore brengen.


Elle Bandita

Florien doet het met Elle Bandita. Samen zullen ze het nummer Ubersex omtoveren tot een zwoele en broeierige ode aan Lowlands.

Roosbeef

Karin krijgt hulp van Roosbeef bij het verwoorden van haar complexe emoties die zij ervaart bij alleen al de gedachte aan Lowlands. Dat wordt vast een taalkundig en muzikaal hoogstandje.

Vanavond bij Met Michiel, deze week gepresenteerd door Domien, wordt duidelijk wie er wint. Jij kunt ook stemmen. Luister tussen 19.00uur en 22.00 uur

Help de vrouwen. SMS de voornaam van jouw favoriete kandidaat naar 3333


Ster advertentie
Ster advertentie