Lowlands

Wijnand had zijn ultieme fan-moment met The War On Drugs

  1. Nieuwschevron right
  2. Wijnand had zijn ultieme fan-moment met The War On Drugs

3FM-dj Wijnand Speelman is fan van The War On Drugs. Maar écht fan. Hij zag vandaag niet alleen hun show op Lowlands, maar mocht daarna ook nog eens een gouden plaat aan de band geven. En dat was wel even een dingetje.

Vereerd

In een Instagram-post deelde Wijnand hoeveel impact The War On Drugs op hem heeft (gehad). "Ik was nog nooit zo door een band of artiest geraakt dat ik niets anders meer wilde horen dan dat. Een paar jaar geleden kreeg ik op een random moment van mijn vriend Erwin het album Lost in the Dream in m'n handen gedrukt: 'Ik denk dat jij dit prachtig vindt vriend'. Niet is minder waar, alsof die muziek speciaal voor mij gemaakt was."

En vandaag mocht hij dus een gouden plaat overhandigen aan Adam Granduciel, frontman van de band. "Het is lang geleden dat ik me zó vereerd voelde." Tof toch?!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De show

Ben je niet zo bekend met deze band of luister je simpelweg graag naar gepassioneerde fans die over hun favoriete artiest praten? Luister dan naar Wijnands betoog hieronder over waarom het hoogtepunt van zijn weekend Lowlands al op dag 1 viel.

Ster advertentie
Ster advertentie