Lowlands

De eerste kandidaten zijn afgevallen!

  1. Nieuwschevron right
  2. De eerste kandidaten zijn afgevallen!
Helaas, helaas Martine en Marietje zijn uit de race! Ze moeten hun tentje inpakken en rechtstreeks - of met een omweg via de kroeg- naar huis.
Voor Martine en Marietje is het doek gevallen, het avontuur afgelopen, het liedje is uit. Daniël Lippens, de verslaggever ter plaatse, had tranen in zijn ogen, maar moest afscheid nemen van Marietje en Martine.

Dance 'till you drop

Alle kandidaten hebben de opdracht volbracht, met verve. Bijna 13 uur hebben de meiden gedanst in de 3FM magneetbar. En toch moesten er meisjes afvallen. De jury zag zich genoodzaakt de beslissing te laten vallen door middel van een Oud- Hollandse stoelendans.


Dag Martine en Marietje

Na bijna dertien uur dansen trilden de beentjes van de meisjes behoorlijk en de zenuwen maakten het er niet beter op. In de eerste ronde speelde de zwabberende benen Martine parten en in de tweede ronde moest Marietje er aan geloven. Jean- Marc van Tol, het aanwezige jurylid was onverbiddelijk: deze twee kandidaten moeten naar huis.


Game On

De strijd wordt grimmiger. De meisjes zijn hier niet om vriendinnen te maken! Vanavond mogen de vijf overgebleven meisjes hun benen laten rusten in hun tentje en dromen over wat er morgen gaat gebeuren. Morgen bij Giel zullen ze horen wat ze moeten doen om te laten zien dat ze het in zich hebben om Lowlander For Life te worden!
Ster advertentie
Ster advertentie