Lowlands

SOHN toont groei in volle Bravo

  1. Nieuwschevron right
  2. SOHN toont groei in volle Bravo

SOHN stond zondag 17 augustus op de planken van de Bravo tijdens Lowlands 2014. Naast de bekendere tracks als 'Artifice' en 'The Wheel' gaf de muzikant het publiek een kijkje in zijn onbekendere repertoire:

Vorig jaar werd SOHN op het allerlaatste moment ingevlogen toen London Grammar afzegde. Hij speelde toen voor een handjevol mensen. Een jaar later heeft Christopher Taylor, de man achter SOHN, zijn debuutalbum op zak en is alles anders. Dat toonde zich afgelopen weekend tijdens Lowlands, waar hij in een afgeladen Bravo-tent stond te spelen.

SOHN

Christopher Taylor komt oorspronkelijk uit London maar kwam via een rondreis door Europa in Wenen terecht. Daar woont hij inmiddels al paar jaar en deed er inspiratie op voor zijn album Tremors. De plaat, waar elf tracks op staan, verscheen in het voorjaar.

SOHN - 'The Wheel'

Het nummer 'The Wheel' is de tweede track van Tremors. De muziek van SOHN heeft raakvlakken met James Blake, maar gaat op het album van downtempo tracks naar drukke elektro. Roosmarijn benoemde 'The Wheel' al tot haar DJ Favorite. Eerder scoorde SOHN al een 3FM Megahit met de track 'Artifice'.

Ster advertentie
Ster advertentie