Lowlands

Hoogie sprak met de drummer van Volbeat

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoogie sprak met de drummer van Volbeat

Luchtgitaaralarm! De mannen van Volbeat speelden op Lowlands. Daarna trokken Sander en drummer Jon Larsen zich terug voor een goed gesprek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op Lowlands zijn genoeg gitaarbands te vinden en een van de grootste is toch wel Volbeat. De Denen hobbelden backstage even langs bij Sander voor een interessant gesprek.

"Play with your heart"

Volbeat maakte in 2008 al indruk op het Lowlands-publiek. Nu we zes jaar verder zijn is er veel veranderd. De band leeft van het optreden. Hoe dat zo is gekomen? "Play with your heart, if you don't do that..." aldus Jon. Bekijk het interview hierboven terug.

Volbeat op Lowlands

Volbeat heeft in bijna elke grote zaal of op elk festival in Nederland gespeeld. Dit keer speelden de Denen zaterdag (16 augustus) in de Alpha. Met ronkende gitaren en dreunende drums. Check hieronder de foto's van Ben Houdijk.Volbeat Special in MetMichiel

Michiel Veenstra duikt graag de diepte in met bands en artiesten. Hij maakte ook een special over Volbeat. Benieuwd naar het grote verhaal achter de Deense rockband? Check de MetMichiel Volbeat Special.

Ster advertentie
Ster advertentie